film izle

Ден на кандидат-студента провеждат в Медицинския университет днес

Кандидатстудентска кампания 2018 на Медицинския университет стартира под мотото „Успяваме заедно“

На 8 март, четвъртък, 2018 г. от 13.30 ч ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента в Медицински университет – Плевен (МУ – Плевен). За поредна година, в рамките на Кандидатстудентска кампания 2018 под мотото „Успяваме заедно“, висшето училище ще отвори врати, за да посрещне учениците от гимназиите в града и региона, техните учители и родители.

Всички кандидат-студенти, които са решили да се посветят на медицината, фармацията или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят с високотехнологичните решения в обучението чрез срещи със студентите и преподавателите на висшето училище. За първи път в уникалното 3D студио за обучение те ще се потопят в триизмерното пространство на човешката анатомия през очите на хирурга чрез демонстрация на Хирургия в 3D формат.

Председателите на комисиите за оценка на конкурсните работи по биология и химия ще им представят условията на кандидатстване и балообразуване, както и графика на конкурсните изпити.

Студенти и преподаватели ще посрещнат учениците и гостите в Деня на кандидат-студента от 13.30 ч на 08 март, четвъртък, 2018 г. във фоайето на Телекомуникационния ендоскопски център при МУ-Плевен.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация