film izle

Двама пияни и един без книжка засякоха в Плевен и близки села

На 9 март 2018 година около 16,00 часа в село Комарево е проверен 52-годишен от село Брест, като водач на лек автомобил „Опел Астра“. Установено е, че шофира без свидетелство за управление на МПС. Нарушението е в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство, наложена му със заповед за прилагане на принудителни административни мерки, влязла в законна сила на 19.02.2018 година. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано е бързо   производство. за престъпление по чл.343 „в“, ал.3 от НК. Продължава работа разследващ полицай.
На 12 март 2018 година в Първо РУ-Плевен е образувано бързо производство по чл.343 „б“ ал.1 от НК. На 8 март около 00.20 часа в Плевен в ж.к „Дружба“ при проверка с техническо средство дрегер алкотест 7510 е установено, че 34-годишен от град Тръстеник, е зад волана на  „Фолксваген голф“ с концентрация на алкохол 1.77 промила. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Работата по случая продължава.
На 12 март 2018 година около 03,20 часа на главен път екип на „Пътна полиция“ при ОД на МВР – плевен спират за проверка движещ се в посока село Брестовец лек автомобил „Ауди А3“. Проба за алкохол с техническо средство „алкотест дрегер 7510“ е показала, че 22-годишна плевенчанка, като водач на автомобила, има 1,29 промила. Съставен е акт и е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „б“, ал.1 от НК. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

 

 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация