film izle

Спартански предлага откриване на изложба на човешката глупост и простотия

Арт-инсталация на централния градски площад „Възраждане” да показва какви „експонати” могат да бъдат открити при пролетното почистване на града. Това предложение към отдел „Екология” направи на днешното оперативно заседание на общинското ръководство кметът Георг Спартански.
„Като започнем с „Паркстрой”да чистим барата от дюшеци, печки, хладилници, автомобилни гуми…да направим една представителна изложба на площада пред мавзолея, която да стои една седмица, за да видят всички плевенчани и гостите на града и цяла България. Това за медиите ще е голяма новина. Всичките тези експонати – шкафове, гардероби, чекмеджета, детски колички, изтърбушени телевизори, зимнина в бидони, превтасало кисело зеле и т. н. да ги сложим на площада и нормалните да преценят дали така ще продължаваме, а който е идиот – очевидно няма как да очакваме да си промени мозъка, дето го няма.”
Кметът добави, че експозицията трябва да съдържа и големи информационни табла, на които да бъдат изписани сумите от порядъка на стотици хиляди левове, които общината губи от вандализъм, безумие и безхаберие.

има 1 коментар
  1. Идио каза:

    Да се сложат и табели кои фирми по колко взеха от европроекти, кои какви къщи и мезонити построиха с тях… Щото тарикатите са баш идиотите… Това да направи кмета, другото са пудрите на Спартански да се види в медиите…

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация