film izle

Две къщи – в Червен бряг и в Дисевица, и сеновал в Койнаре гасиха огнеборците

На 7 април 2018 година в 21:42 часа изгоряха 50 кв. м покривна конструкция в сеновал в град Койнаре и складираните в него 600 бали фураж. Причината за произшествието е в процес на установяване. Огнеборци от РСПБЗН – Червен бряг потушила пламъците.

На 8 април 2018 година в 01:11 часа е получен сигнал, че гори къща в село Дисевица. На място е изпратен екип на РДПБЗН – Плевен и служители на Второ РУ – Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието и е установено, че най-вероятната причина за пожара е неправилно ползване на свещи от обитателите на имота. При инцидента пострадали няма. В пламъците са унищожени покривна конструкция – 150 кв. м; бяла, черна и компютърна техника, домашно имущество. Пожарът е погасен от шестима служители на РСПБЗН – Плевен с два автомобила.

На 9 април 2018 година в 14:33 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в Червен бряг. В огъня са унищожени ъглошлайф „Бош“, перфоратор „Бош“, винтоверт, мотопед „Симсон“, електрожен, хладилник; 20 кв. м покривна конструкция, 8 кв. м каратаван и домашно имущество. Причина за инцидента е късо съединение. Пожарът е погасен от трима служители на РС ПБЗН – Червен бряг.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация