film izle

Танцьорите от ФТК „Българско хоро“ – Плевен се готвят за фестивал в Турция

За поредно участие зад граница се готвят усилено танцьорите от Фолклорен танцов клуб „Българско хоро“ – Плевен, информираха ръководителите на клуба Олга и Минко Мустакови.

Плевенчани ще участват в петото издание на Международен фолклорен фестивал от 28 април до 5 май в Анталия, Турция. Там високото ниво на клуба и честта на Плевен ще защитят над 50 танцьори, които ще демонстрират умения заедно с танцьори от цяла Европа.

В Анталия ще представим програма, която подготвихме специално за престижния фестивал, като сме убедени, че с нея ще впечатлим както останалите танцови колективи, така и темпераментната местна публика, споделиха семейство Мустакови. Ръководителите на ФТК „Българско хоро“ – Плевен отбелязаха, че участието в мащабното събитие ще бъде прекрасна възможност за нови запознанства с техни колеги и обмяна на ценен опит. На разположение на плевенчани ще бъде 5-звезден хотелски лукс, а извън фестивалната програма организаторите са се погрижили участниците да се насладят на перфектна почивка, както и да разгледат част от забележителностите в този район на Турция.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация