film izle

Един дрогиран и трима пияни засякоха полицаите на пътя в Плевенско

На 13 април 2018 година около 01:10 часа в град Белене по улица „Войнишка“ при проверка с техническо средство е установено, че 23-годишен от крайдунавския град е зад волана на „БМВ 320 Д“ с концентрация на алкохол 1,57 промила. По случая е уведомен дежурен прокурор при Районна прокуратура град Левски и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „б“, ал.1 от НК. 23-годишнят е привлечен и разпитан в качеството на обвиняем. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 14 април 2018 година в 01:50 часа в хода на специализирана операция в град Червен бряг на улица „Георги Сава Раковски“ е проверен с техническо средство 49-годишен от Червен бряг – водач на лек автомобил „Джип гранд чероки“. Уредът е отчел концентрация на алкохол 1,78 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК. Работа продължава  разследващ полицай.

На 14 април 2018 година в 15.30 часа в гр. Койнаре полицаи спират „Мерцедес“. При проверка с техническо средство е установено,  че водачът – 39-годишен местен жител шофира с  концентрация на алкохол 1,27 промила. На нарушителя е издаден талон за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 б, ал. 1 от НК. Уведомен  е прокурор при РП – Червен бряг. Работа продължава разследващ полицай.

На 14 април 2018 година в 18:30 часа в село Радомирци е проверен с техническо средство 27-годишен от село Румянцево, водач на „Форд Фиеста“. Установено е, че шофира под въздействието на наркотични вещества /тетрахидроканабинол и метаамфетамин/. Издаден е талон за медицинско изследване. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345 „Б“, ал. 3 от НК. Работа продължава  разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация