film izle

Поредните засечени нарушители на пътя се сдобиха с бързи производства

На 12 април 2018 година около 17.00 часа на път между село Козар Белене и село Българене при полицейска проверка е установено, че 19-годишен от град Свищов управлява мотопед „Балкан 50“, който не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е районен прокурор от РП – Левски за престъпление по чл.345, ал.2 във връзка с ал. 1 от НК. Работа по образуваното бързо производство продължава разследващ полицай.

На 14 април 2018 година  около 10.25 часа в град Левски по улица „Н. Вапцаров“ при полицейска проверка е установено, че 20-годишен от село Асеновци, управлява лек автомобил „Опел Астра“ в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление влязло в законна сила на 11.05.2017 година за управление на МПС без свидетелство. Уведомен е прокурор при РП – Левски за престъпление по чл. 343 в, ал. 2, във връзка с ал. 1 от НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 14 април 2018 година в 13.50 часа в село Горник на площада до кметството служители на РУ – Червен бряг спират мотоциклет „Сузуки“ без регистрационна табела, управляван от 21-годишен от селото. От извършената проверка се установи, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. Работа продължава  разследващ полицай.

На 14 април 2018 година в 15.30 часа в град Койнаре при проверка на документите е установено, че 38-годишен от същия град управлява „Мерцедес“ без СУМПС и в едногодишен срок от наказването му с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343 в, ал. 2 от НК. Уведомен е районен прокурор при РП – Червен бряг. Работа продължава разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация