film izle

Три леки автомобила и един тролей горяха в Плевен

На 13 април 2018 година в 10:51 часа техническа неизправност е причина за пожар във „Фолксваген Пасат“ в град Плевен на улица“Българска Авиация“. Унищожени са лекият автомобил и документи на водача. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 13 април 2018 година в 12:43 часа късо съединение е причина за пожар в лек автомобил „Рено Лагуна“ в град Плевен в ж.к.“Сторгозия“. Унищожен е  двигателен отсек. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 13 април 2018 година в 19:44 часа късо съединение е причина за пожар в лек автомобил „Дачия Логан“ в град Плевен на ул. “Сторгозия”.  Пожарът е погасен от участници в движението до пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен. При огледа е установено, че е унищожена ел. инсталация и въздушен филтър.

На 15 април 2018 година в 05:50 часа в град Плевен на улица “Ген. В. Вазов” поради техническа неизправност е възникнал пожар в тролей, собственост на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД – Плевен. До пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен, пожарът е погасен от шофьора на тролея, като е унищожен един спирачен апарат.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация