film izle

Пиян, без книжка и с нерегистриран трактор са поредните нарушители на пътя

Сподели
Етикети

Пиян, без книжка и с нерегистриран трактор са поредните нарушители на пътя, сочи полицейската сводка на МВР – Плевен.

На 12 май 2018 година около 15:00 часа в село Муселиево на кръстовище, образувано от улица „Шипка“ и улица „Вела Пеева“ при проверка е установено, че 46-годишен от селото управлява колесен трактор без регистрационни табели и нерегистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Уведомен е прокурор при РП – Никопол. Работа продължава разследващ полицай.

На 11 май 2018 година в 16.15 часа в град Кнежа на кръстовище, образувано от улица „Страцин“ и улица „Хаджи Димитър“ при проверка на документите на водача на „Фолксваген пасат“ – 27-годишен от същия град, е установено, че управлява без СУМПС. Нарушението е в срока на наказването му по административен ред за същото деяние с влязло в сила наказателно постановление. Уведомен е прокурор от РП – Кнежа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Работата продължава разследващ полицай.

На 11 май 2018 година в Първо РУ – Плевен е започнато бързо производство за престъпление по чл.343 „б“, ал.1 от НК. На същата дата около 02:40 часа в град Плевен в жк.“Дружба“ служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Плевен при проверка с техническо средство установяват, че 45-годишен от Плевен управлява „Луаз“ с 1,56 промила алкохолна концентрация. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е прокурор от РП – Плевен. Продължава работа разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация