film izle

Семинар „Психология за всеки ден“ организират в Плевен

Семинар „Психология за всеки ден“ ще се проведе в Плевен. На 20, 21 и 22 юни 2018 г. срещите са в „Мания Тауър“ (до автогарата), с начало 18 часа. На 23 и 26 юни семинарът продължава със срещи в залата на ЦАСД – Плевен, ул. „Скобелев“ №20. Входът е свободен.

Защо хора с висок коефициент на интелигентност не винаги постигат най-високи успехи в работата и в брака? Успехът в живота зависи много повече от EQ (коефициент на емоционална интелигентност), отколкото от IQ (коефициент на интелигентност).
Безконтролните емоции могат да накарат дори най-интелигентните личности да се държат глупаво.

„Най-важният фактор за емоционална интелигентност: вашите мисли във всеки един момент имат огромно влияние върху вашия личен EQ“ (д-р Недли).

Семинар ПСИХОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ ДЕН:

20, 21 юни: Десет НЕистини, които правят живота ни НЕщастен
Йорданка Дейчева, психолог, ще Ви представи седем от десетте когнитивни изкривявания – неправилни мисли, НЕистини – на Когнитивно-поведенческата терапия, които блокират нашия потенциал за успех и ни правят нещастни.

22 юни: ИСТИНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Трифон Трифонов, теолог, ще коментира относителната и абсолютната истина. Ще се проведе в зала MANIA TOWER до Автогара-Плевен от 18 ч.

Продължение на семинара – в залата на ЦАСД – Плевен, ул. „Скобелев“ №20:

23 юни: САМОЗАБЛУДАТА – „ИСТИНИ“, КОИТО САМИ СЪЗДАВАМЕ /Трифон Трифонов, теолог/.

26 юни: ИЗКРИВЕНОТО МИСЛЕНЕ – ПРЕЧКА ЗА УСПЕХА /Йорданка Дейчева, психолог/. Ще бъдат представени последните три от десетте когнитивни изкривявания на редовната среща на Клуб ПСИХОЛОГИЯ И ЗДРАВЕ.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация