film izle

Обучение за педагогически специалисти по eTwinning се проведе в Плевен

Сподели

В рамките на инициативите за учебната 2017/2018 г., свързани с eTwinning, Център за развитие на човешките ресурски, в качеството си на Национална агенция по Програма „Еразъм+“ на Европейската комисия и на Националното звено за координация по дейността eTwinning, съвместно с доц. Теодора Вълова, д.п., Ръководител Сектор „Европейска интеграция и академична мобилност”, Еразъм координатор, Медицински университет, национален eTwinning посланик, гр. Плевен, проведоха на 12 юни 2018 г. обучение за педагогически специалисти от детските градини в гр. Плевен и областта по дейност eTwinning.

В приятната атмосфера на детска градина „Незабравка“ – гр. Плевен, 25 учители, заместник-директори и директори от Плевен и областта взеха участие в квалификация на тема „eTwinning – модерното училищно партньорство”. Обучението беше насочено предимно към преподаватели, които биха искали да започнат работа по европейски eTwinning проекти или до момента не са работили активно в платформата.

Участниците получиха възможност да усъвършенстват своите знания относно инструментите на най-голямата европейска платформа за комуникация, виртуални проекти, повишаване квалификацията на учителите и за използване на онлайн инструменти в проектобазираното обучение и в учебната дейност.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация