film izle

Грозна гледка и неописуема смрад в центъра на Плевен

За грозна гледка и неописуема смрад в центъра на Плевен сигнализира наш читател, предоставяйки ни публикуваните снимки. След минаването на сметосъбиращия камион около 9 часа тази сутрин, на плочките около контейнерите, поставени между каскадата и Спортно-информационния център остават големи мазни петна с много неприятна миризма. Смрадта, която остава по плочките, стои и вони неописуемо, споделя плевенчанинът. Той не е единственият, забелязал и възмутил се от ситуацията в центъра на Плевен. В група във фейсбук неколкократно е писано и са публикувани снимки от въпросното място след минаването на сметоизвозващата техника. Хората се притесняват и от зарази, тъй като там са виждали и плъхове. В коментар под публикация от днес Иво Георгиев, управител на фирмата, извършваща почистването на контейнерите, обяснява:

Тези контейнери бяха преди това до бившия паметник „Альоша“, но там е неприемливо да стоят. Освен това от магазините там не ги искат. Единственото възможно място, където могат да бъдат поставени е това, няма къде другаде. Не могат да се поставят на спирката на ул. „Дойран“, защото пречат, а и не е редно на уличното платно да се поставят. Доколкото разбрах от шофьора на камиона, от дюнерите по-долу и др. магазини изхвърлят цели чували с боклуци. Няма херметически сметосъбиращи камиони и затова може да пада течност при пресоването на отпадъците. Постоянно това се мете и чисти. При подобни запитвания можете да се обаждате на тел. 064 802890.

Положението не е по-различно и няма как да бъде около контейнерите в целия град, особено в топлото време. Граждани сигнализират и за смрадта в кварталите, където миризмата се разнася по цял ден, а мизерията се стича по шосетата.

има 2 коментара
  1. Име... каза:

    От боклук се краде най много

  2. Николай Николов каза:

    Хаха! Хайде господинът Георгиев да обърне внимание на снимката с контейнерите. Около тях е ЧИСТО! ЧИСТО! Смраддта и мизерията са там, където камионът е стоял когато са товарили контейнерите! Мизерията капе ОТ КАМИОНА! НЕ ОТ НЯКАКВИ СИ ДЮНЕРИ И ПОДОБНИ! Този субект Георгиев да престане да обвинява гражданите, а да си МИЕ камионите! Нямало херметически затворени камиони! Хахах! Ами да си купи! И в другите държави е топло, но там НЯМА подобни смрадове, оставащи от сметоизвозващите фирми! Но дори и да е така, камиона е минал към 9 часа… Статията е публикувана в 12 и нещо! ЗАЩО ТРИ ЧАСА НЕ СИ ПОЧИСТИЛ, БЕ, ГЕОРГИЕВ?!? ЗАЩО?

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация