film izle
27 август 2018, 12:45 няма коментари

„БМВ“ и „Ауди“ без табели горяха в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен

В Червен бряг се подпали микробус, огнеборците гасиха и къща в Каменец, пожари в сухи треви и в отпадъци

На 25 август 2018 година в 01:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „БМВ „520i” без регистрационни табели в град Плевен в ж.к. „Сторгозия“. Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са предна част от автомобила и купето. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 27 август 2018 година в 01:33 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Ауди А4“ без регистрационни табели в гр. Плевен ж. к. „Сторгозия“.  Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са двигателен отсек; предно обзорно стъкло; предна лява гума. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 26 август 2018 година в 23:30 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в микробус в Червен бряг. До пристигането на спасителния екип от РСПБЗН в града е унищожена кабината. Пострадали няма. Изяснява се причината за инцидента.

На 25 август 2018 година в 19:12 часа е съобщено за пожар в къща в село Каменец. В пламъците са повредени покривна конструкция – 30 кв.м.; домашно имущество и техника. Причина за произшествието е късо съединение. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Левски.

За периода от 24 август до 27 август 2018 година служители от РДПБЗН – Плевен погасиха пожар в контейнер за отпадъци в Плевен на улица „Георги Кочев“. Локализираха и потушиха пожари в сухи треви в Плевен на булевард „Европа“, в землищата на селата Телиш, Одърне и Сомовит и градовете Подем и Никопол. Оказаха са техническа помощ: третиране гнездо на оси – складово помещение в град Плевен, източна индустриална зона.

 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация