film izle
7 септември 2018, 13:05 1 коментар

Динамичен празничен сезон обещават от ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен

Стартира юбилейният 100-тен творчески сезон ДКТ „Иван Радоев“ в Плевен, съобщават от културния институт. От плевенската Драма обещават динамичен празничен сезон, като зрителите ще могат да се потопят в завладяващия свят на Мелпомена с интересни постановки, гостуващи звезди от малкия екран и комедия от световна класа.

На 12.09 в 19:00 часа ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен отбелязва 1 век професионален театър в Плевен с поклон към еталоните в театъра с номинирания за ИКАР 2018 спектакъл „Вишнева градина“ от А. П. Чехов. Зрителите имат шанса да се включат в радикалното режисьорско решение на Василий Сенин – публиката стъпва на сцената, а актьорите играят в зрителния салон.

На 18.09 от 20:00 часа в Летен театър „Кайлъка“ гостува „Забраненото шоу на Рачков“. За зрителите е подготвена изненада с любимеца от екрана Димитър Рачков и негов специален гост, който още се пази в тайна. Плевенчани и гости на града ще бъдат първите зрители на първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции.

На 27.09 от 19:00 часа театралният празник продължава със звездите от малкия екран Димитър Баненкин („Под прикритие“, „Недадените“, „Скъпи наследници“) и Петко Венелинов в „Боинг боинг“, който държи рекорда на Гинес за най-поставяна френска комедия.

На 28.09 от 19:00 часа гледаме Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев в „Рейс“ от Ст. Стратиев в безкомпромисно сатиричната постановка на многонаграждавания режисьор и преподавател в НАТФИЗ професор Здравко Митков.

На 25.09 от 18:00 часа театърът кани всяко дете до 10 г. с безплатен билет на „Ловецът на приказки“ от Братя Грим, спектакъл за цялото семейство с песни на живо, магични същества и много смях.

Билети – на касата на театъра и онлайн на www.theatre-pleven.bg, където може да намерите също и цялата програма за септември.

има 1 коментар
  1. Вучков каза:

    Токмакчиев,Рачков… Ало,Общината,някой източва театъра по посока София … Ако не забелязвате, значи сте в комбина с Василев

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация