film izle
15 септември 2018, 14:06 няма коментари

Конференция „Анатомия на бизнеса“ ще се проведе в Плевен

Конференция „Анатомия на бизнеса“ ще се проведе на 29 септември в Медицинския университет в Плевен. Събитието ще се състои в зала „Амброаз Паре“ на Телекомуникационния ендоскопски център. Програмата започва от 9:00 часа и ще продължи до 18:30.

Спряхме се на темата „Анатомия на бизнеса“ поради няколко причини, споделят организаторите. „На първо място искаме нашата тема да показва нещо характерно за мястото, където ще се проведе националната конвенция, а Плевен е известен със своя Медицински университет и неговите възпитаници прославят града в много области. Освен това медицината е сфера, в която се наблюдават все повече иновации, а това е цел, която си поставя всяка организация, всеки бизнес – да бъде иновативен. Другата причина да изберем тази тема е че винаги се стремим към оригиналност, към нещо ново, нещо различно, име, което определено ще събуди интерес.

Искаме да покажем, че бизнесът може, а и трябва да функционира като един цялостен и завършен организъм. Бизнесът е една съвкупност от звена и за да функционира той правилно, всички негови части трябва да работят заедно.

В програмата сме включили различни бизнес лекции и workshop-и. Целта е да привлечем посетители от региона и страната, а и не само. Конвенцията ще бъде място, на което ще могат да се срещнат различни организации от региона, които имат общи цели и възможност за съвместно сътрудничество.“

Събитието цели да привлече всички млади проактивни хора, предприемачи и бизнесмени, както студенти и ученици, които искат да научат повече за бизнеса.

Още за конференцията „Анатомия на бизнеса“:

Уебсайт: http://nationalconvention.jci.bg/

Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/772496609804889/

Национална конвенция JCI Бизнес Анатомия ще се проведе в Плевен

 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация