film izle
22 октомври 2018, 16:29 3 коментара

Леони търсят мотивирани професионалисти за сформиране на екип

Ръководството на немската фирма Леони – глобален доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергия и данни в автомобилния сектор, набират желаещи за работа. Гамата от произвеждани продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и цялостни системи, както и интелигентни продукти и услуги. Заводът в Плевен ще е доставчик на един от основните автомобилни производители в Европа. Леони стартира своята дейност в България през 2018 г. и сега е в интензивен процес на изграждане на организацията. Заводът, който трябва да бъде напълно построен до септември 2019 г., е разположен в Източна индустриална зона на Плевен на ул. „Гривишко шосе” 1 и ще е с разгърната застроена площ от 30 000 кв. Ще се състои от четири корпуса, всеки с приблизителна площ от 5000 кв. м, първият от които вече е завършен. Началото на производствения процес е планирано да започне през м. ноември като се предвижда до края на годината екипът да наброява над 200 служители.

В момента се търсят мотивирани хора за следните отдели:

 1. Управление на качеството;
 2. Производствен инженеринг;
 3. Логистика;
 4. Счетоводство и IT специалисти;
 5. Производство.

Владеенето на английски и/или немски език е предимство.

Леони България предлага на служителите си:

 • Предизвикателство да участват в изграждането на компанията в България;
 • Социални придобивки – ваучери за храна, покриване на транспортни разходи;
 • Обучения в страната и чужбина за повишаване на професионалната квалификация и умения; езикови обучения;
 • Конкурентно възнаграждение и утвърдена бонусна система, заплащане за извънреден труд;
 • Възможност за кариерно развитие.

Кандидатури могат да се изпращат на e-mail: recrutare.bulgaria@leoni.com, както и да се подават на място в офиса на Леони в гр. Плевен, ул. „Вардар” 1, ет. 1.

Тел. за връзка: 064/977 615.

 

има 3 коментара
 1. Име... каза:

  няма хора само роми от селата

 2. това ако е за хвала каза:

  така се очертава че и за в бъдеще града да остане с най-ниско платения труд от големите градове в България.След бума на шивашката индустрия идва бума на кабелите за коли,все ниско платени сектори.Много хора се насочиха към столицата и чужбина,така както върви скоро няма да има работна ръка и съответно няма да идват и инвеститори.Ура няма да викаме защото пак ще ядем к ура

  • м дааа каза:

   С такъв ентусиязъм посрещнахме и завода на сторгозия за кабели на БМВ ,за който се оказа че инвеститора не дава повече от 600 лв заплата,защото така бил привлечен.Някой му е казал ела тук направи си завод ,хората тук са глупави и прости и работят за 500-600лв.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация