film izle

Образователен център в Плевен с отличия от местната власт за юбилея си

Сподели

Почетни плакети от председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и кмета на Община Плевен Георг Спартански получи по случай своя 20-годишен юбилей Образователен център „Комлед“ – гр. Плевен. Отличията бяха връчени на тържествен концерт в ДКТ „Иван Радоев“, в присъствието на десетки възпитаници, преподаватели, родители и приятели на Центъра. Сред гостите на празника бяха и народният представител Владислав Николов, общинските съветници д-р Йордан Георгиев, Христослав Михайлов и Емил Райков, началникът на РУО – Плевен Албена Тотева, директори на училища в Плевен, Върбинка Хаджидимитрова – директор на АВО езиков и изпитен център, Ани Михова – директор на РБ „Хр.Смирненски“, и др.

За презентацията е нужен JavaScript.

С видеообръщения от различни точки на света възпитаници на Образователния център изразиха благодарност към своите преподаватели, един от които е и Петя Василева – управител на Центъра. Те разказаха историята на „Комлед“, като всеки от тях сподели за своя личен успех, постигнат благодарение на добрата си езикова подготовка.

„Мисията на нашия Образователен център е да създава хора на бъдещето. За мен това означава те не само да бъдат добре образовани и  комуникативни личности, но и да се борят – всеки на своя личен фронт, за промяна на света към по-добро. Хора, които са изпълнени със самочувствие и вяра в успеха си.“, обърна се към присъстващите Петя Василева. Тя изрази своята гордост, че от Центъра са излезли толкова много вдъхновяващи примери на знаещи и можещи млади хора, които днес успешно се доказват в различните сфери зад граница. Припомнено бе и за началото през далечната 1998 год., когато Центърът е създаден като модерно средище за обмен на знания от Христина Цанова. Самата тя се включи виртуално в празника с видеопоздрав и благодари на всички, благодарение на които днес мечтата й изглежда по този успешен начин.

Поздрав за 20-годишния юбилей на Образователния център отправи и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, който сподели че е щастлив да бъде част от тържеството не само в качеството си на представител на местната власт, но и като родител.

Пожелания към рожденика отправи и кметът Георг Спартански, като подчерта, че знанието на езици е изключително предимство, ключ към всяка една страна и към различните култури. Посочена бе и активната обществена ангажираност на Петя Василева, която е и зам.-председател на Общински съвет – Плевен.

Празничният концерт продължи с изпълнения на възпитаници на Центъра, които показаха, че освен добра езикова подготовка, са добри и в песните и танците. За юбилея бяха изпратени много поздравителни адреси и цветя.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация