film izle

На театър в Плевен през ноември

И през ноември в ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен ще има представления за малки и големи, информират от там.

На 15 ноември има специална промоция за спектакъла за цялото семейство „Ловецът на приказки“ по Братя Грим. Всяко дете до 10 г. влиза с безплатен билет, а началният час е 18:00 часа.

На 19 ноември от 19:00 часа гостува представлението на благоевградския театър „Никола Вапцаров“ „Вампир“ от Антон Страшимиров. Спектакълът е отличен с наградата ИКАР и е съвременна интерпретация на български текст за театър, написан преди около век. Театърът гостува също и с детско представление „Красавицата и звярът“ на 19 ноември от 11:00 часа.

В края на месеца звездите от малкия екран Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев се завръщат на плевенска сцена в сатиричната комедия „Рейс“ от Ст. Стратиев. Гледайте ги на 21 ноември (или 12 декември) в постановкато на режисьора и преподавател в НАТФИЗ професор Здравко Митков.

За презентацията е нужен JavaScript.

Вече традиционната инициатива Театър в събота и през ноември привлича най-малките зрители: всяка събота от 11:00 часа на Сцена-фоайе се играе „Феята разказва… Вълкът и седемте козлета“ за зрители над 5 г. възраст. По-големите и по-любопитните могат да посетят лекцията-дискусия „Въведение във френската драматургия“ с вход свободен на 24 ноември от 14:00 часа, насочена специално за френските текстове в театъра.

Билети на касата на театъра и онлайн на www.theatre-pleven.bg където може да намерите информация за всички спектакли, включително и за богатата програма от детски куклени представления като „Тигърчето Спас“ (20 ноември от 18:00 часа) и „Безценното камъче“ (13 ноември от 11:00 часа).

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация