film izle

Близо 50 дебатьори от цялата страна се състезаваха в Плевен

Между 1 и 3 ноември 2018г в град Плевен протече национално състезание по дебати. То беше организирано от клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ и се проведе в СУ ,,Иван Вазов“.
Близо 50 младежи от  градове като Русе, София, Пловдив, Пазарджик и Шумен се бориха за призовите места.
Захари Николаев спечели първо място като индивидуален говорител, след него се наредиха Нора Антова и Пламен Тотев. 

А престижната награда за най-добър отбор на състезанието получиха Пламен Тотев и Елия Панчова.

Имаше и няколко плевенски отбора, които мериха сили с дебатьори с национални и международни отличия. Лора Спасова, Момчил Пачев и Паулина Гетова се представиха отлично и успяха да се класират напред в ранглистата. Жанин Ал-Шаргаби и Анастасия Радева от плевенския клуб по дебати пък се представиха блестящо като част от съдиите на състезанието.
Младежите от клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ сами се заеха да организират състезанието с подкрепата на центъра. Казват, че са много доволни от това как е протекло, голяма част от участниците също изразиха удолетворението си. Плевен вдигна летвата за бъдещи състезания по дебати и много дебатьори ще чакат с нетърпение да посетят града ни и догодина!
Ако имате интерес в областта на дебатите и публичното говорене се свържете с клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ чрез тяхната фейсбук страница – Клуб Дебати – Плевен
https://www.facebook.com/debateclubpleven/

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация