film izle
12 ноември 2018, 12:21 няма коментари

Един без книжка и трима с нередовни МПС-та – поредните нарушители в Певенско

На 9 ноември 2018 година около 09,50 часа в село Долни Луковит при полицейска проверка е установено, че 58-годишен от село Гостиля управлява лек автомобил „Пежо“ като си служи с табели с регистрационен номер, издадени за друго МПС – лек автомобил „Тойота“. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Кнежа. Образувано  е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. Продължава  работа  разследващ  полицай.

На 10 ноември 2018 година около 13,50 часа  в село Подем при полицейка провека е установено, че 42-годишен от селото управлява товарен автомобил „Зил“, като си служи с табели с регистрационен номер, издадени за друго МПС – лек автомобил „ВАЗ 2106“. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано  е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 9 ноември 2018 година в 16:00 часа в хода на специализирана операция в село Лепица на изхода за село Чомаковци полицаи спират лек автомобил „Фолксваген Джета“. При извършената проверка на водача – 42-годишен от град Койнаре, се установи, че управлява в срока на заповед за прилагане на принудителна административна мярка – „временно отнемане на СУМПС до решаване на въпроса за отговорността, но не повече от 18 месеца“. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 в, ал. 3 от НК. Работата продължава разследващ полицай.

На 11 ноември 2018 година в РУ-Левски е започнато бързо производство за престъпление по 345, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК. На същата дата около 14.30 часа в село Козар Белене при проверка е установено, че 57-годишен местен жител управлява мотопед „Симсон s-51“ без поставена регистрационна табела – нерегистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Левски. Продължава работа разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация