film izle
11 февруари 2019, 8:43 няма коментари

Отлично представяне на Ева Русева от СКШ „Спартак Плевен XXI“ на международен турнир в Пловдив

От 3 до 10 февруари в град Пловдив се проведе 41-ят Международен Турнир за Купа „Георги Трингов“. В него взеха участие 224 състезатели от 13 страни. Те бяха разделени в два турнира-„Турнир-А“ (над ЕЛО 2000) и „Турнир-Б“ (под ЕЛО 2000) и играха 9 кръга по „Швейцарска Система“. Турнирът е и със статут н“Купа на България“ за мъже и жени.

Отлично се представи 14-годишната  състезателка на  СКШ“Спартак Плевен XXI“ Ева Русева. Тя игра в „Турнир-Б“ като постигна  3 победи, 5  ремита и само една загуба.,като сред противниците и бяха 4 български и 5 чуждестранни състезатели. Така с набрания актив от 5,5 точки,нашата състезателка спечели  награда и трето място при жените.В „Турнир-А“ участвуваха и двамата състезатели от мъжкия отбор на СКШ“Спартак Плевен XXI“  международния майстор Пламен Младенов и фиде-майстора Николай Йоданов, които постигнаха съответно 5 и 4,5 точки.

Следващото състезание в което ще участвуват нашите състезатели е първият турнир за „Купа Освобождение“.Той ще се състои на 23 и 24 февруари във Военен Клуб в град Плевен.Ще участвуват състезатели от всички възрасти от цялата страна.Турнирътще важи за международно ЕЛО.Негови организатори са „ВСК Ботев-Плевен“,СКШ“Спартак Плевен XXI“ и „БФШ-1928“.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация