film izle
11 февруари 2019, 13:43 няма коментари

65-годишен загина при пожар в къщата си в Новачене

65-годишен мъж е загинал при пожар в къщата си в село Новачене тази сутрин. Сигналът в РСПБЗН-Никопол е получен в 7:12 часа. По първоначални данни човекът е самотноживеещ. На място огледите продължават.

На 9 февруари 2019 година в 14:19 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в апартамент в гр. Червен бряг, ул. „Александър Батенберг”. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В жилището на пострадалата са унищожени домашно обзавеждане, техника и са опушени стени 300 кв. м. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Червен бряг.

На 10 февруари 2019 година по неустановени причини е възникнал пожар в къща в село Чомаковци. Сигнал за инцидента е постъпил в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен в 15:43 часа. Унищожени са имущество на 90 кв.м и покривна конструкция. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Червен бряг.

На 8 февруари 2019 година служители от РСПБЗН-Плевен оказаха техническа помощ – почистване на пътното платно след ПТП в гр. Плевен на кръстовището на ул. „Сан Стефано” с бул. „Хр. Ботев”. Служители от УПБЗН-Долна Митрополия погасиха пожар в суха трева в землището на Долна Митрополия.

На 9 февруари 2019 година служители от РСПБЗН-Плевен погасиха пожар в суха трева в землището на село Ясен, а техни колеги от  УПБЗН-Долна Митрополия погасиха пожар в суха трева в землището на Долна Митрополия. Огнеборци от РСПБЗН-Плевен локализираха пожар в контейнер за отпадъци в гр. Плевен ул.„Лозенград”.

На 10 февруари 2019 година служители от РСПБЗН-Плевен погасиха пожари в сухи треви в землищата на село Брестовец, гр.Славяново – втори стопански двор, град Тръстеник. Оказаха техническа помощ – изваждане на куче от шахта в индустриална зона на Червен бряг.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация