film izle

Третокласници от НУ „Отец Паисий” финишираха успешно на ски пистата на Беклемето

Успешно приключи програмата „Научи се да караш ски, 2019” за учениците от НУ „Отец Паисий” в Плевен, съобщават от Комисията по връзки с обществеността към училището. В нея взеха участие 25 третокласници. На финалното състезание, проведено на 14 март, те показаха новопридобитите си скиорски умения под ръководството на ски учителите от ски зона Беклемето при скиучилище СИМА.

Със златен медал на първо място при момичетата се класира Елица Трифонова, а при момчетата – Петър Станчев. Сребърен медал и второ място получиха Виктория Юрукова при момичетата и Йордан Вълов при момчетата. Бронзов медал и трето място завоюваха Борислава Цветкова при момичетата и Димитър Ветов при момчетата.

За презентацията е нужен JavaScript.

За усърдието си в овладяване на скиуменията бяха допълнително стимулирани с флагче и грамота на скиучилище СИМА други петима ученици: Цвети Георгиева, Кветослава Узунова, Богомил Нелковски, Даниел Росманов и Кристиян Андреев.

Всички малки скиори получиха Диплом за участието си в програмата „Научи се да караш ски, 2019”, както и талон за безплатно ползване на скивлека и 30% намаление за скиоборудване за един ден, който могат да ползват до края на годината.

Програмата се финансира от Българската федерация по ски и Министерството на младежта и спорта в партньорство с Министерство на образованието и науката. Сред спонсорите й са А1 и „Училища Европа”.

За своята всеотдайност и професионализъм целият екип на скиучилище СИМА заслужено получи благодарността и усмивките на малките скиори, които успяха да преодолеят предизвикателството да се научат да карат ски.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация