film izle

Румен Петков отправи предупреждение, че регулярните акции на ДАНС в дружеството „Кинтекс“ са на път да сринат държавната фирма

Сподели

Председателят на ПП АБВ Румен Петков отправи предупреждение към премиера, че регулярните акции на ДАНС в дружеството „Кинтекс“ са на път да сринат държавната фирма за търговия със специална продукция. Пред медиите той припомни, че през 2015 година прокуратурата и ДАНС отново са влезли шумно, енергично и мащабно и с висока публичност в „Кинтекс“, след което всичко приключи мирно и тихо. Подобно събитие се случва и през 2017 година , когато са иззети документи и компютри. Ситуацията повтаря и миналата седмица, когато прокуратурата и ДАНС са иззели документи от търговското предприятие.

„Държа чрез вас да предупредя министър-председателя Борисов, че тези регулярни акции на прокуратурата и ДАНС са на път да сринат държавната фирма за търговия със специална продукция „Кинтекс“. Нейните партньори няма как да не си зададат въпроса, какво предполага на всеки две години да се влиза по един брутален и демонстративен начин в търговско предприятия да се изземат едни документи“, каза още Петков и добави, тези събития са въпрос на националната сигурност и държавният глава трябва да постави въпроса на КСНС. Той е категоричен, че чрез подобни действия бива злепоставяна държавата.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация