film izle

Нови успехи за учениците от ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски

Учениците от Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Н. Й. Вапцаров” гр. Левски се представиха достойно на състезанията по професии, съобщават от гимназията.

Алина Велкова е спечелила второ място по модул „Растениевъдство” и се класира за Националното състезание в гр. Долни Дъбник, а Преслав Ангелов – трето, по модул „Животновъдство” в състезание, проведено от 25 до 27 март в ПГСС „Проф. Иван Иванов” в гр. Долни Дъбник.

В Национално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” в гр. Ловеч са участвали Ангел Киров, Огнян Стефчов, Милен Сашев и Николай Северинов от 12 в клас. Те са се класирали на четвърто място, на три точки от третото място. На кормуването за най-добър водач на МПС Милен Сашев е заел  шесто място от девет отбора.

Учениците от икономическата паралелка на ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски – Антоан Стефанов, Антонио Крумов и Анатоли Миленов, са участвали в поредното издание на Националното ученическо състезание по икономика, организирано от СА „Димитър А. Ценов” гр. Свищов в направление „Предприемачество”.

Сформираните екипи са генерирали предприемачески идеи и са представили предложения за разработване на нови изделия на българския пазар.

Трето място заслужено е спечелил екипът, в който участва Антоан Стефанов за предложения иновативен продукт.

Учениците от ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски доказаха, че с усвоените знания и умения в гимназията могат да постигат успехи.

От  ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” поздравяват победителите и им желаят нови постижения в избраната професия.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация