film izle

Наказаха „Ботев“ (Комарево) с лишаване от домакинство

Сподели
Етикети

Отборът на „Ботев“ (Комарево) бе наказан с лишаване от домакинство за 4 срещи, след прекратения мач Комарево – Малчика от 20-ти кръг на „А“ ОФГ. Двубоят бе прекратен в средата на второто полувреме, когато главния съдия отсъдил дузпа за гостите при резултат 0:0. Играчи на отбора – домакин бурно протестирали, като реферът отнесъл и няколко удара, след което прекратил срещата. Отборът на Комарево е глобен и 625 лева.

С лишаване от домакинство за един мач е наказан и отборът на „Вихър“ (Гулянци) за провинения в срещата с „Ботев“ (Трънчовица) от същия кръг.

Ето и решението на ДК към ОС на БФС- Плевен за наложените наказания:

На редовно заседание на ДК – ОС на БФС -Плевен от 14.05.2019 г. бяха разгледани провиненията на състезатели от проведената среща от 20 кръг от областното първенство по футбол „А“ ОФГ между отборите на ФК“ Ботев“ с. Комарево – ФК“ – Ювентус“ – с. Малчика проведена на 11.05.2019 г. от 18.00 часа в  с. Комарево, бяха взети следните решения:

1.  Наказва Михаил Кирилов Михайлов от отбора на ФК“ Ботев“ – с. Комарево за удар на главния съдия в срещата със ССП 1 /една/ година на основание на чл.25 от ДП

2.  Наказва Ивайло Никифоров Коколошев от отбора на ФК“ Ботев“ – с. Комарево за удар на главния съдия в срещата със ССП 1 /една/ година на основание на чл.25 от ДП

3. За нанесен удар на длъжностно лице след края на футболната среща в района на стадиона лишава от домакинство отбора на ФК“ Ботев“ – с. Комарево с 4 /четири/ срещи съгласно чл.37 ал.1 т. 7 б.“в“ и налага парична санкция в размер на 625 /шестотин двадесет и пет/ лева.

от 20 кръг на областното първенство по футбол „А“ ОФГ между отборите на ФК“ Вихър“ гр. Гулянци и  ФК „Ботев“ – с. Трънчовица проведена на 11.05.2019 г. от 18.00 часа в гр. Гулянци, бяха взети следните решения :

4.  Наказва отбора на ФК“ Вихър“ гр. Гулянци с лишава от домакинство 1 / една / среща  на основание на чл.37 ал.1 т.2 б.“а“ и налага имуществена санкция в размер на 312 лева.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация