film izle

„Как ще НИ стигнат американците?“ – шоуто на „БЪЛГАРЕ“ и приятели идва в Плевен на 26 юни

Сподели

Премиерно представяне на нов сценичен проект, копродукция на Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“ и Национална импресарска мрежа предстои пред плевенчани в края на юни.Как ще НИ стигнат американците?“ ще гостува на сцената на Летния театър – Кайлъка на 26 юни, сряда, от 20.30 часа. Спектакълът се осъществява под патронажа на областния управител на Плевен Мирослав Петров. Организиран е обратен транспорт след представлението.

Интригуващото музикално-танцово шоу представлява околосветско пътешествие и е завладяваща феерия от емблематичните музика, песни и танци на много страни – България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ и Русия. Наред с основния участник – ансамбъл „БЪЛГАРЕ“, на плевенска сцена Национална импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни артисти певци: триото тенори „Уникалните гласове“,  прекрасните сопрани от трио „Ле контессе“, дуета Крис и Велин, взривил церемонията при откриването на Европредседателството ни, славея на Родопите Албена Вескова, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотланската гайда Росен Росенов, бузукаря Даниел Стефанов и още популярни изпълнители.

Префразиран, култовият въпрос на Тодор Колев от легендарното му тв шоу ще бъде отправен от друг шуменски комик – Крум Крумов, главно действащо лице в тази музикално-танцова одисея, която той ще представи през своя хумористичен калейдоскоп на зрителите.

Спектакълът е създаден от доказалия се с оригиналните си идеи хореограф и режисьор Христо Димитров – създател на НФА „БЪЛГАРЕ“, на триото тенори „Уникалните гласове“, Фестивала на фолклорната носия в Жеравна и ред други мащабни културни и патриотични идеи и събития.

С много закачка хумористичното шоу разкрива универсалния талант на българите да се наложат във всяка сфера на изкуството и шоу бизнеса.  Очаквано, акцентът в спектакъла е върху най-богатия фолклор на планетата – българския. Освен че ще се насладят на изобилие от красива музика, песни и танци в двучасовото представление, зрителите гарантирано ще се почувстват заредени с позитивизъм и гордост от уменията ни като народ. Плевен е сред първите десет града в страната, чиито жители и гости ще се насладят на атрактивното шоу. Всеки зрител ще намери по нещо за себе си в новия спектакъл с марката „БЪЛГАРЕ“, увлекателно представящ различни музикални стилове и културни традиции.           

Билетите за премиерата на „Как ще НИ стигнат американците?“ в Плевен на цени от 12, 15, 20 и 25 лева могат да бъдат закупени в Билетния център на НЧ „Съгласие“ и на телефони 0887 445264 и 064 800843.   

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация