film izle

46-годишен психичноболен от Муселиево се заключи въоръжен в дома си

Сподели
Етикети

На 11 юни 2019 година около 15:30 часа в РУ – Никопол е постъпил сигнал, че 46-годишен, живущ в село Муселиево от дни е с психично разстройство. Мъжът повреждал домашно имущество и заплашвал с огнестрелно оръжие. Лицето е освидетелствано и се води на отчет.

При пристигане на адреса служители на РУ – Никопол, заварват болният заключил се в стая на едноетажна къща. 46-годишният не е допуснал полицаите. Започнал е да хвърля предмети и да отправя закани с хладно оръжие. При проведени беседи с психолози и служители на ОДМВР – Плевен е напуснал къщата и е задържан в двора на имота. Прегледан е от екип на ФСМП – Никопол.

По разпореждане на прокурор от РП – Никопол е транспортиран и настанен в психодиспансер в гр. Плевен. При последващо претърсване в дома, обитаван от 46-годишния, са намерени въздушна пушка, неустановена марка, модел и калибър и газ – сигнален пистолет марка „Еkol- volga“, с един брой пълнител и един патрон 9 мм. в пълнителя. Оръжието е иззето с протокол. Няма пострадали граждани и полицейски служители на ОДМВР – Плевен. Образувана е преписка.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация