film izle

Плевенско дете обра наградите в международен конкурс за красота и талант

Супер гран при, „Принцеса на България”, медали и покани за няколко фестивала получи талантливото плевенско дете Стефани Славчева. 11-годишната красавица впечатли журито в 8-ия международен конкурс Prince and Princess of the World 2019, който се проведе в Албена. Част от фестивала беше и конкурс за звезди, където журито оценяваше талантът на красавиците.

Освен че е пяла, на състезанието за таланти Стефани е танцувала и балет. Така печели златен медал и най-голямото отличие – Супер гран при за цялостното си представяне.  

Освен ленти, корони и медали, Стефи е получила покана за още конкурси в Латвия, Чехия и Анталия, както и предложения за изяви на многобройните й таланти. Които не се изчерпват само с пеенето. Тя танцува балет, свири на пиано, обича да рисува. В натоварения си график вмества английския, отличничка е и в училище.

Стефи пее от почти три години във вокална група „Арлекино” при читалище „Съгласие 1869”. Преди това няма никакъв опит. С вокалния си педагог Анелия Дечева обаче успяват да постигнат чудеса за това кратко време. Наградите валят една след друга. Още в първия си конкурс, на който се явява почти на шега, печели специалната награда. В семейството няма музиканти, но пък изцяло подкрепят талантите на Стефи.

За сега е убедена, че бъдещето й е в пеенето.

Информация и снимки: Читалище „Съгласие 1869“

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация