film izle

„Да направим добро!“ – благотворителен концерт тази вечер в Летния театър в Плевен

На благотворителен концерт в Плевен, под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи, се събират средства за лечението на старши пожарникар Тихомир  Кръстев.

„Да направим добро!“ – 27 юли 2019 г., 19 часа, Летния театър в „Кайлъка“.

В Плевен ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Тихомир Димитров Кръстев – старши пожарникар в СД на СДПБЗН. Началото е от 19 часа на 27 юли – събота, в Летен театър „Кайлъка“. Организатор е МВР – Плевен по предложение на директора на СДПБЗН. Благотворителният концерт е под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов.

В концерта участие ще вземат Стефани Славчева, Марина Бадева, Дани Георгиев, Рая Желева, Никол Николаева, Стелиян Цветанов, Ива Цветанова, фолклорен ансамбъл „Мизия“, вокална група „Росна китка“ и Школа по спортни танци „Зорая“.

На събитието средствата ще се събират в кутии за дарения, които ще бъдат предоставени на разположение в Летния театър.

Дарени средства могат да бъдат превеждани по откритата банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев

Тихомир Димитров Кръстев е постъпил на работа в системата на МВР през 1981 година. В кариерното си развитие е заемал длъжностите старши пожарникар, командир на отделение, командир на екип – като в различните степени е преназначаван. Награждаван е многократно – „Отличник на МВР – 1986“, „Писмена похвала за постигнати високи резултати и конкретен личен принос при изпълнение на служебните си задължения“ – 2016 година. Повишаван е в длъжности и звания. Преди година след заболяване от амиотрофична склероза старши пожарникар Тихомир Кръстев започва да губи сили. Той се нуждае от подкрепа. Лечението е скъпо и семейството няма да успее да се справи само.

„Да направим добро!“ Заедно!

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация