film izle

Безплатни консултации в Плевен по повод Световната седмица на кърменето

Сподели
Етикети

Световната седмица на кърменето ще отбележат в Плевен с безплатни консултации и дискусии, информират от Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“. Доброволните консултанти от асоциацията ще очакват всички бременни жени и родители, които искат да получат отговори на въпросите си, свързани с кърменето, захранването и отбиването, на 06.08.2019 г. в Училище за бъдещи родители „Щъркел“ на ул. „Дойран“ 148.

Между 10:00 и 13:00 консултантите ще посрещнат родителите и бебетата, като всеки може да дойде и да си тръгне когато му е удобно.
От 14:00 до 16:00 ще се прожектира фуилмът „Гърдата е най-доброто“, който отговаря на най-често срещаните въпроси, свързани с началото на кърменето. Ще бъде представена полезна, достъпна и научнообоснована литература, консултантите ще отговарят на въпроси. След 16:30 ч. акушерката и доброволен консултант по кърмене Магдалина Върбанова и акушерката и международно сертифициран консултант по кърмене Десислава Бетова ще са водещи на дискусия за ролята на медицинските специалисти в съвременната подкрепа за кърмене на тема: „Какво искат жените?“ – поканени са всички специалисти, ангажирани в грижата за майките и бебетата.

Входът е свободен, като не е необходимо предварително записване.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация