Пламен Дилов е кандидатът за кмет на Плевен от ЗС „Ал. Стамболийски”

На среща с журналисти в клуба на БТА днес председателят на Земеделски съюз „Александър Стамболийски” Спас Панчев официално обяви кандидатурата за кмет на община Плевен на Пламен Дилов. На пресконференцията присъстваха областният координатор на Земеделския съюз Януш Донев и кандидатите за кметове на Беглеж Петко Петков и на Ясен Пламен Кенаров.

Амбицията ни е в Плевен да представим пълна листа за общински съветници и в повечето населени места да имаме наши кандидатури за кметове, обяви Спас Панчев. Той допълни, че амбицията на съюза е в една четвърт от страната да има собствени листи и кандидатури за кметове на населени места.

Кандидатът за кмет на Плевен Пламен Дилов обяви, че иска да превърне опита, който през годините е натрупал, в едно ново качество – да бъде част от бъдещия Плевен, той да е едно по-добро място за живеене, повече млади хора да се върнат в града. По думите му инфраструктурните  проекти се случват в Плевен бавно и мъчително. Според него е много бавно темпото на развитие в града и региона като цяло.

Своите идеи за развитие на дребния селски бизнес сподели кандидатът за кмет на село Беглеж Петко Петков, който три мандата до 2007 година е бил кмет на селото.

%d bloggers like this: