film izle

Спартански обявява дали ще се кандидатира за втори кметски мандат в Плевен на 6 септември

Сподели
Етикети

След днешната оперативка с общинската администрация кметът Георг Спартански заяви, че публично ще обяви пред гражданите на Плевен дали ще се кандидатира отново за кмет. Който желае да разбере какви са намеренията ми ще го научи съвсем скоро, датата е 6 септември в 12,15 часа в района на Водната каскада срещу „синьото кафене”. Това ще се случи точно след като завърши ритуалът за Съединението пред паметника на Четвърти плевенски пехотен полк, уточни Спартански.

„Имайте още малко търпение, всичко ще обявя публично, ясно и еднозначно. Считам, че трябва да го кажа първо на плевналии, а след това каквото и да съм решил ще го коментирам пред журналисти”, заяви градоначалникът.

има 5 коментара
 1. Borisova каза:

  Не знам защо кмета си е харесал обръщението към всички граждани от Плевен да е плевналии, а не както е общоприетото плевенчани. Сигурно мисли, че е оригинален или по-интересен.

  • ПЛЕВНАЛИЯ каза:

   Госпожо Борисова ,преди много години ми разказаха за една случка във София .Един мъж от Плевен с качва във такси и от дума на дума шофьорът го пита от кое село идва във София и той му казва че е Плевенчанин .Шофьорът му казва аз съм от Плевен и съм Плевналия ,ти не си гражданин . Та ина времето когато бях малък моята майка винаги казваше АЗ съм Плевналийка и никога Плевенчанка .Така че няма лошо че кметът е казал думата Плевналия защото тя е правилната .Същото е и със мен аз и досега казвам че съм Плевналия и се гордея че моят роден град е Плевен .

   • гого каза:

    Кметът е от Батулци Луковитско и казва плевналии за да го мислят хората за кореняк гражданин.

 2. Ким Чен Ун каза:

  А така значи за стадиона в Кърджали има два и половина милиона лева ,за стадиона във Пловдив също няколко милиона лева помощ .За Плевен нищо е кандидат гербаджията за кмет на града ще гледа кметският кабинет през крив макарон , Държавният изменник и национален предател и Българоубиеца Боко тиквата никога няма да печели изборите в Плевен и това е началото на края на бандитската шайка от ГЕРБ .

 3. котопакси каза:

  Ами като гледам другите кандидати май че пак ще гласувам за Спартански .

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация