film izle

Романът „Преди потопа“ на Стефан Кръстев с премиера на рождения му ден

На чаша вино с приятели – така Цефулес ще отбележи 50-годишния си юбилей

Премиерата на новата книга на плевенския писател Стефан Кръстев ще се състои на 14 септември от 17 часа в кафе „Бордо“ в Плевен. Фентъзи романът излиза в хартиен и електронен вариант за рождения му ден, а представянето му на чаша вино в уютна обстановка и с хубави хора е най-подходящият начин за отбелязване на 50-годишния юбилей на един творец.

Стефан Кръстев ще поведе присъстващите далече, далече – в света „Преди потопа“, в който технологии са духовните дарби, познатото го няма, но има много повече…

Стефан Кръстев е роден на 14 септември 1969 г. в Асеновград. От 10 години живее в Плевен, работи в ДКТ „Иван Радоев“. Пише в различни жанрове – фентъзи, трилър, антиутопия, психологическа фантастика и др. Автор е на над 20 издадени и много неиздадени романи и сборници с разкази, киносценарии и пиеси. Негови разкази са отличавани в множество конкурси, има над 500 публикации в периодичния печат, в печатни и електронни медии, негови творби са включени в сборници и антологии.

Стефан Кръстев и организаторите на събитието очакват приятели, читатели и почитатели, за да изживеят приятни, зареждащи и запомнящи се мигове заедно.

Събитието във фейсбук: Премиера: „Преди потопа“, на чаша вино със Стефан Кръстев

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация