film izle

Съвет за мъже: Как да купите оригинален марков парфюм за нея

Сподели
Етикети

Купуването на аромат за вашия партньор понякога може да е много трудно. Особено когато търсите дамски маркови парфюми за подарък.

Изборът на ухание е нещо твърде лично и интимно и трябва да бъде направен с много внимание. Ето как да го направите.

Стъпка 1: Шпионаж

Първата стъпка за купуването на подходящия аромат за нея е да проучите това, което вече й харесва. Можете да направите това по един от двата начина. Първият е напълно непринуден – просто я попитайте кой от парфюмите й харесва най-много. Само че така подаръкът няма да е кой знае каква изненада… Сами преценете дали искате да разкриете тайната си.

Вместо това ви препоръчваме да поогледате тоалетката й, докато вашата любима жена не е в стаята. Това, което търсите, е бутилката с парфюм, в която има най-малко количество. Това е най-сигурният начин да разберете какво обича. Никой все пак не използва толкова много парфюм, ако не го харесва.

Сега вече сте изправени пред два варианта. Изходът на хората, които обичат да залагат на сигурно, би бил да си купят още една бутилка от същия този парфюм. Да, знаете, че ще й хареса. Но тя едва ли ще бъде безкрайно шокирана.

Стъпка 2: Изследване

Време е да се отдалечите от тоалетката й и да научите малко за ароматите. Въпреки че има огромен брой благоуханни миризми, от които можете да закупите, всички те основно попадат в една от седемте категории:

  • Флорални – най-популярният женски аромат. Не е нужно да сте специалист, за да разберете как мирише това. Става дума за цветя.
  • Свежи – това е семейството на цитрусовите миризми. Съставени от лимон, портокал, бергамот, грейпфрут и други подобни, те са чисти и слънчеви.
  • Ориенталски – направени от съставки като сандалово дърво, ванилия и кехлибар, ориенталските парфюми са вдъхновени от индийски и арабски аромати. Те са по-подходящи за носене през нощта.
  • Ароматни – често се отличават с нотки на лавандула, дъбова мъх и други билки и обикновено имат зелена, почти тревиста миризма. Те традиционно са по-мъжествени, но има и някои специално за жени.
  • Дървесни – ясно е, че основните мотиви тук са дървесните.
  • Chypre – женствен, изтънчен, сложен и рядък, това е най-сложният аромат, с който можете да се заемете. Тук се усеща дървесна, топла и суха миризма с елементи от другите семейства аромати.
  • Чревоугоднически – карамел, шоколад, сладкиши – миризмите в това семейство са сладки и изкусителни.

Ароматът, който вашият партньор вече обича, ще бъде от едно от горепосочените семейства или комбинация от две от тях. За щастие, не е нужно да имате безкрайни познания, за да разберете коя от седемте категории е – можете просто да потърсите в интернет.

Стъпка 3: Купуване

Това е забавната част. Вече знаете какво обича вашият партньор, сега можете да излезете и да намерите още по-добра версия на него. Това може да се постигне доста лесно от комфорта на собствената ви стая, като пазарувате онлайн, докато имате време и възможност спокойно да сравните цените, да огледате всичко налично на пазара и да направите възможно най-информираното решение. Онлайн магазините като Венера Козметикс често предлагат качествени мъжки и дамски маркови парфюми.

Но ако искате да предприемете по-класически подход, то тогава се насочете към най-близкия магазин. Въоръжени с информацията, която знаете, можете да намерите много помощници там, в лицето на търговските консултанти, които да ви покажат селекция от техните любими аромати от дадено семейство.

Не забравяйте, че можете да помиришете около 5 до 10 аромата, преди да носът ви да спре да бъде възприемчив към аромати, така че бъдете по-конкретни и смели за това, което търсите. Щом го правите с желание, то със сигурност ще намерите нещо, което вашето момиче ще обожава – в края на краищата, това просто ще бъде по-добра версия на нещо, което тя вече обича.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация