film izle
10 септември 2019, 10:45 няма коментари

Поредните пияни зад волана

Сподели
Етикети

На 8 септември 2019 година в 01,50 часа в град Тръстеник на  улица „Ал.Стамболийски“ е спрян мотопед „Пежо Спиид Файт“.  При извършената проверка с техническо средство „Дрегер-7410“, се установява, че водачът – 31-годишен местен жител управлява след употреба на алкохол, като уредът е отчел 1,27 промила в издишания въздух. Издаден е талон за медицинско изследване и шофьорът е дал кръв за лабораторно изследване. Задържан е за срок до 24 часа по Закон за МВР. По случая е уведомен дежурен прокурор в РП – Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 9 септември 2019 година в Първо РУ- Плевен е започнато бързо производство за шофиране след употреба на алкохол. На 6 септември 2019 година в 11:22 часа в Плевен на улица „Цар Борис III“ е спрян „Фолксваген Голф“. Проверка с техническо средство е установила, че водачът – 45-годишен от Плевен, има 2,14 промила алкохолна концентрация. Нарушителят не е дал кръв за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа по Закон за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП Плевен за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК. По случая продължава работа разследващ полицай.

На 10 септември 2019 година около 03:30 часа в град Червен бряг, на кръстовище образувано между улица „Хаджи Димитър“ и булевард „Христо Ботев“, при проверка на водача на лек автомобил „Ауди“ – 43-годишен от същия град е установено, че шофира след употреба на алкохол. Уредът е отчел 1.70 промила алкохолна концентрация в издишания въздух. Издаден е талон за медицинско изследване и шофьорът е дал кръв за лабораторно изследване. Задържан е за срок до 24 часа по Закон за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП Червен бряг за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК. По случая продължава работа разследващ полицай.

Коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация