film izle
11 септември 2019, 9:32 няма коментари

Трима с нерегистрирани автомобили засякоха вчера, двама от тях карали без книжки

Сподели
Етикети

На 10 септември 2019 година в Първо РУ-Плевен е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. На същата дата около 11.15 часа в село Опанец на улица „Цветан Спасов“ е засечен 20-годишен местен жител, който управлявал лек автомобил „Фиат Мареа“ – без поставени регистрационни табели. В хода на проверката е установено, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. 20-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Работа по случая продължава разследващ полицай.

Същия ден около 15.00 часа на изхода от село Петърница в посока село Бъркач полицаи спират за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, без поставени регистрационни табели. Установено, e че водачът 38-годишен от село Беглеж, е неправоспособен, а МПС не е регистрирано по законен ред. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл.345 от НК. Работата по случая продължава разследващ полицай.

В РУ – Никопол е започнато бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2, от НК. На същата дата около 18.10 часа в село Новачене е засечен 29-годишен местен жител в нарушение на Закона за движение по пътищата. Мъжът управлявал лек автомобил „Рено“  – нерегистриран по съответния ред и без да притежава СУМПС. На 29-годишният е съставен акт по чл.140 и чл.150 от ЗДВП. В хода на проверката е установено, че той превозва 1 куб. м. дърва без контролна горска марка и без разрешително за превоз. Уведомен е прокурор от РП – Никопол. Продължава работа разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация