film izle

Ученици от НУ „Христо Ботев“ – Плевен ще участват в интересно събитие за пътна безопасност

На 14 септември Панорама МОЛ Плевен и Институт за пътна безопасност организират демонстрации за деца, представящи основните правила, които трябва да спазват когато са на улицата. Мероприятието ще се проведе със специалното участие на ученици от НУ „Христо Ботев“, Плевен – първият и единствен колективен член на Института за пътна безопасност.
Чрез инсталация, представляваща реална пътна обстановка в умален размер, децата ще бъдат поставяни в сходни на реални ситуации на пътя и ще бъдат обучавани какво да правят, как да бъдат по-отговорни и защо е важно да внимават, когато са на улицата.
В рамките на кампанията за пътна безопасност ще обърнем внимание и на активните шофьори. В търговския център нa разположение на посетителите ще бъде и специален симулатор, чрез който всеки ще има възможността да се увери в неблагоприятното въздействие на алкохола при шофиране.
С тези интерактивни дейности целим ефективно и посредством иновативни подходи да засилим вниманието на най-малките в ситуации, в които отговорността е на големите.
Очакваме ви!
14 септември 2019 г., от 12:00 до 15:00 ч.
Вход свободен!

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация