film izle

Занимание по пътна безопасност за деца се провежда днес в Плевен, входът е свободен

Днес от 12 часа в Панорама МОЛ Плевен ще се проведе събитие по пътна безопасност за деца. Чрез демонстрации и специална инсталация ще бъдат представени основните правила, които трябва да спазват децата, когато са на улицата. Те ще бъдат поставени в сходни на реални ситуации на пътя и ще бъдат обучавани какво да правят, как да бъдат по-отговорни и защо е важно да внимават, когато са на улицата.

Мероприятието ще се проведе със специалното участие на ученици от НУ „Христо Ботев“ – Плевен – първият и единствен колективен член на Института за пътна безопасност, който е и организатор на събитието.

Събитието ще е интересно и за активните шофьори. В търговския център нa разположение на посетителите ще бъде и специален симулатор, чрез който всеки ще има възможността да се увери в неблагоприятното въздействие на алкохола при шофиране.

Тези интерактивни дейности имат за цел ефективно и посредством иновативни подходи да се засили вниманието на най-малките в ситуации, в които отговорността е на големите.

Очакваме ви!
14 септември 2019 г., от 12:00 до 15:00 ч.
Вход свободен!

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация