film izle
14 септември 2019, 20:29 1 коментар

ОФК „Спартак“ (Плевен) не се яви за мач от първенството във Втора лига

Сподели
Етикети

Отборът на „Спартак“ (Плевен) се прочу тази вечер във футболните среди, като не се яви в Монтана срещу едноименния тим за двубой от осмия кръг на Втора професионална футболна лига. Срещата трябваше да се играе от 19 часа, но плевенските футболисти отказаха да се качат на клубния автобус. Причината – финансови претенции на играчите към ръководството. Още снощи футболистите са предупредили, че няма да пътуват, ако не получат дължимото им. Всичко това се случва само четири дни след отбелязването на 100 години организиран футбол в Плевен. Въпреки неявяването на „Спартак“, длъжностните лица на въпросната среща и от отбора на Монтана са провели на стадион „Огоста“ задължителната преди всеки мач техническа конференция. Именно на нея е станало ясно, че спартаковци няма да пристигнат за мача.

Според правилника на Българския футболен съюз на „Спартак“ ще бъде присъдена служебна загуба и ще бъде наложена финансова глоба, а ако случаят се повтори, отборът ще бъде изваден от Втора лига.

има 1 коментар
  1. Гетов каза:

    Така е след като спортния комплекс се превърна в болничен и пари трупа бялата медицинска мафия, а в Плевен вече няма футбол, волейбол, хандбал, гребане, тенис на маса и изобщо спорт и то след три мандата на Зеленогорски?

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация