film izle
17 септември 2019, 12:53 няма коментари

Благотворителен базар в подкрепа на Йонко Кръстев се провежда в Плевен

Дружество „Военноинвалид” – Плевен и фондация „Чудесата на децата” организират благотворителен базар за събиране на средства за операция на Йонко Кръстев от Плевен, който е пострадал по време на отбиването на военната си служба.
Благотворителният базар се провежда от днес, 17 септември, и ще продължи 3 дни – до 19 септември включително, от 10 до 20 часа, пред Централен Мол Плевен.

Йонко Кръстев е член на дружество „Военноинвалид” – Плевен. По време на отбиването на редовната си наборна служба, Йонко пострадал от тежка двустранна коксартроза с тежък функционален дефицит. През последните години успява да събере нужните средства и си прави операции за смяна на двете тазобедрени стави, но операцията на дясната се оказва неуспешна и се налага да се направи повторна операция.

Йонко е женен и има момиченце, което се ражда със заболяване на гръбначния стълб, прикована е към инвалидната количка. Съпругата му обгрижва и двамата. Желанието му е да се оправи по скоро и да бъде в помощ на семейството си и искрено се надява, че с помощта на Фондацията, гостите и гражданите на град Плевен, ще успее да събере нужните му финансови средства.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация