film izle
20 септември 2019, 13:17 няма коментари

Намаляват драстично заплатите на треньорите и футболистите на ОФК „Спартак“ (Плевен)

Сподели

След дълги разговори в съблекалнята, спортно-техническият щаб и футболистите на плевенския „Спартак“ са взели решение да намалят заплатите си драстично. С това решение треньори и състезатели демонстрират, че проявяват разбиране относно финансовите трудности на ОФК „Спартак“ и желаят той да върви напред. „Целта е да може новите по-малки суми да се изплащат навреме и да се избегнат излишните обещания и протакането на заплащанията, както е било досега. Именно подобни системни забавяния са една от причините, довели до решението за неявяването за мача от 8-ия кръг на Втора лига на 14 септември в Монтана“, коментират в съблекалнята.

Глобиха „Спартак“ (Плевен) с 2 000 лв. за неявяването на отбора в Монтана

Четирима от футболистите обаче са взели решение да напуснат –  защитниците Иво Върбанов, Йордан Радев, халфовете Траян Димитров и Петър Вуцов. Изключително тежък удар е напускането на Върбанов, който беше основен състезател в защитната формация.

Въпреки последните сътресения, спартаковци излизат утре за първа победа в първенството. Двубоят в Ловеч срещу едноименния тим на град Поморие започва в 18:00 часа и е от 9-ия кръг на Втора лига.

Освен на четиримата напуснали, треньорите Красимир Бислимов и Петър Ванков няма да могат да разчитат и на Жулиен Бенков, който е с разкъсана предна кръстна връзка на коляното.

Снимка: sportal.bg

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация