film izle
26 септември 2019, 12:18 няма коментари

Плевенчани ще избират най-атрактивна снимка на туристически обекти в региона

Плевенчани и гости на града ще имат възможност да изберат най-атрактивна фотография на парк „Кайлъка”, Водната каскада и историческите обекти на територията на общината в организирания от местната администрация за първи път конкурс за фотография. Условието беше участниците да са на възраст до 20 години, а инициативата е по повод Международния ден на туризма.

Фотоизложбата ще бъде подредена в пешеходното пространство между сградата на Община Плевен и централна поща, официалното откриване е на 27 септември 2019 г., петък, от 10.00 часа. Поздрав по повода ще отправят фолклорна формация „Нашенчета” към ЦРД Плевен. Мнението си коя фотография заслужава да спечели надпреварата зрителите могат да дадат като напишат номера на снимката на листчета, които ще се събират в урна. Гласуването ще продължи до 18.00 часа. След изпълненията на фолклорен танцов клуб „Българско хоро” ще станат известни и победителите в конкурса за най-атрактивна фотография. За отличилите се ще има награди:

  • за първо място – туристическо колело;
  • за второ място – туристическа раница;
  • за трето място – федербал.

През целия ден ще има специализирани щандове с рекламни материали от Плевен и други общини, туроператори ще представят своите услуги и маршрути. 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация