film izle

Цветан Антов отчете дейността на групата общински съветници от АБВ

Сподели

След днешното заседание на местния парламент председателят на групата съветници от АБВ и лидер на местната организация на партията в Плевен Цветан Антов направи отчет за дейността на представителите на АБВ в общинския съвет.

„Скъпи съграждани, като човек, избран с вашите гласове, съм длъжен да кажа какво направих в този общински съвет. Аз и колегите от групата на партия АБВ не подкрепихме предложението за назначаване на петима зам.-кметове на община Плевен. Това е излишно раздуване на местната администрация. Не подкрепихме завишаването на такса „смет“ с 66 процента, както и не подкрепихме предложението на група „Патриоти за Плевен“ за преструктуриране на общинско предприятие „Градска мобилност“ в търговско дружество. Във връзка с принципа за прозрачност в управлението, преди всяко от тези заседания съм давал пресконференции и съм информирал обществото за решенията на групата. Като председател на постоянната комисия „Младежки дейности, спорт и туризъм“ съм съдействал да се увеличат средствата в това направление. В началото на мандата те бяха 240 хиляди, докато сега са 570 хиляди лева“, заяви Антов. Той допълни, че групата съветници на АБВ е била активна и в питанията към кмета по различни теми и въпроси.

„Мандатът на настоящия общински съвет приключва след по-малко от месец. Наша е отговорността кого ще изпратим в следващия – дали хора, които обичат града ни, или такива, които просто ще седнат на стола в залата“, заяви Цветан Антов.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация