film izle

55 идеи за промяната на Плевен

С 55 идеи за развитието на Плевен ДПС – Плевен, влезе в кампанията за местния вот.

ДПС влиза в предизборната битка с млада и амбициозна листа и 55 идеи за промяната на Плевен

Представяме ви и втората част от листата за общински съветници и техните идеи за развитието на града:

11.Илхан Куртаджъ

Роден на 10 март в гр. Плевен. Магистър по педагогика и история от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.

Плевен има нужда от промяна в областта на образованието. Необходима е стратегия за развитието на сектора в община Плевен за периода 2019-2023 г. Европейските политики за образование предлагат обмен на добри общообразователни практики. ДПС са верни на Евроатлантическата ориентация и на образователната традиция в община Плевен, която е добра основа за изграждането на стратегия за образование и обучение.

Трябва да се работи за равен достъп до качествено образование на всички и подготвянето на качествен човешки капитал за реализиране в икономиката на общината.

Повишаване на качеството на образованието и обучението. Част от мерките за постигане на това е осигуряването на адекватна и иновативна образователна среда във всички учебни заведения на областта. Това включва интерактивни методи на преподаване, аудио визуална техника и съвременна методика на преподаване, интеграционни процеси и активно гражданско участие. За да бъдат постигнати тези цели, са необходими усилията не само на община Плевен, но и на плевенската общественост, частният и неправителствения сектор.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

13. Первис Мутиев

Роден на 28 май в гр.Плевен. Завършва „Компютърни техники и технологии“ в ПГМЕТ гр. Плевен. Висше образование завършва в Университета на Мармара, гр.Истанбул, специалност „Банково дело“. Областен председател на Младежко ДПС гр. Плевен.

Промяна в инвестиционната политика на общината – това е необходимо, за да се отвори коридор за крупни инвеститори и Плевен да върне славата си на икономически център.

Местната власт трябва да търси тясно сътрудничество с Агенцията за инвестиции. Необходимо е промотиране на Плевен и общината пред чуждестранни контрагенти за привличане на инвеститори клас А, който се дава за обем на извършена инвестиция, брой на разкрити нови работни места и локализиране на бизнеса в определен регион в България. Необходимо е да бъдат обособени терени, които да бъдат предложени на Национална компания „Индустриални зони“ за привличане на инвеститори. Общинските съветници трябва да работят в интерес на хората, да успеят да върнат нашите приятели от чужбина в своя град!

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

14. Шенсес Азизов

Роден на 23 януари в гр.Плевен. Завършил „Машиностроене“ в СПТУ „Георги Петров“. Общински председател на ДПС Плевен. Общински съветник от ДПС в периода 2015-2019.

Необходима е и промяна в областта на спорта. Плевен се гордее със своите шампиони и трябва да възроди традицията да дава таланти на българския спорт. Необходимо е да се изградят нови спортни площадки за баскетбол, волейбол, стрийтфитнес, съоръжения за скейтборд.

Нашите усилия и ще бъдат насочени към ремонт на градския стадион, възстановяването на ученическата спортна школа, възстановяването на гребните бази и градския плувен басейн.

Целта ни е да имаме поне петима общински съветници, за да постигнем това в името на плевенчани.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

15.Алдомир Проданов

Роден на 5 май. Завършил полувисше образование в Медицински институт, гр. Велико Търново. Заместник-кмет на гр. Славяново в периода 2011-2015 г. Кандидат за кмет на гр. Славяново.

Като кандидат за кмет на гр. Славяново ще насоча усилията си към създаването на благоприятни условия за развитие на бизнес и за повишаване на жизнения стандарт на хората. Като медицински специалист приоритет ще бъдат здравните грижи и подобряването на здравния статус на населението.

Ще положа усилия за изграждането на Център за спешна и неотложна медицинска помощ. Ще направя необходимото, за да бъдат разкрити денонощни аптеки в общината.

Приоритет ще бъде и осигуряването на детски градини и ясли за всички деца в общината.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

16.Айнур Асанов

Роден на 26 март в гр. Плевен. Завършил в ПГСАГ “Никола Фичев“. Развива успешен собствен бизнес.

Листата на ДПС Плевен е един букет от етноси. В нея има млади и способни хора, амбицирани да променят статуквото в общината и да работят за просперитета й.

Като човек, развиващ собствен бизнес, в Общински съвет Плевен ще работя, за да бъде създадена и реално да функционира общинска програма за насърчаване на собствен бизнес за смяна на професията.

Само така можем да отговорим на изискванията на динамичния пазар на труда и да преодоляваме безработицата особено при младите хора.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

17.Добрин Асенов

Роден на 26 март в гр.Плевен. Средното си образование завършва в техникум гр. Пордим. Кандидат за кмет на с. Пелишат.

Разработването и приемането на общинска програма за междуселски пътища ще бъде сред основните ми приоритети като кмет на с. Пелишат.

Необходими са спешни ремонти на пътната настилка, изграждане на банкети, полагане на маркировка. Разработването на нова схема за междуселски транспорт също ще бъде сред водещите проблеми, за които ще настоявам да се решат. Хората имат право да се придвижват нормално и безпрепятствено до съседните населени места. Ще направя всичко, което зависи от местната власт, за да има в с. Пелишат лекарски и зъболекарски кабинет. Така хората ще могат да живеят сигурно и спокойно, да работят и да се учат в общината, а не да напускат родните си места

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

18. Ивайло Ивайлов

Роден на 13 февруари в гр. Ловеч. Завършил висше образование СА.“Д.А. Ценов“ Аграрна икономика , гр.Свищов. Ветеринарен техник. Заместник-общински председател на Младежко ДПС.

Плевен има нужда от промяна на подхода за справяне с проблема с бездомните кучета.

Необходими са реални мерки като изграждане на приют за бездомни кучета, в който те трайно да пребивават.

Трябва да се сложи край на порочната практика кучетата да се прибират за обезпаразитяване и чипиране, а после отново да се връщат на улицата. Ние знаем как и можем да се справим.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

19.Ахмед Мусатафов

Роден на 20 май в гр.Плевен. Завършил специалност „Машиностроене“ в СПТУ „Георги Петров“. Заместник-общински председател на ДПС Плевен.

Местни избори 2019 са момента, в който ДПС трябва да заеме своето място в общинския съвет. Обръщам се към всички наши избиратели да дадат своя вот на доверие, за да покажем, както и в други населени места, където ДПС управлява, как качеството на живот се повишава. Искаме да имаме лостовете на местната власт, защото помним как Плевен имаше тежка и лека промишленост, как имаше професионални училища. Като участници в местната власт ние можем да защитим интересите на хората, да решим проблеми, които стоят от 30 години.

Искаме Плевен да стане приоритет на централната и местната власт. Искаме нашите деца да се завърнат по домовете си.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация