film izle
17 октомври 2019, 15:40 няма коментари

Семинар „Психология за всеки ден“ ще се проведе в Плевен, входът е свободен

Сподели
Етикети

На 24, 25 и 26 октомври от 18 часа в „Мания Тауър“ (до автогарата) ще се проведе семинар „Психология за всеки ден“. Лекторите са трима и ще говорят за успеха и постигането му в ежедневието и живота.

  • 24 октомври /четвъртък/   ОПТИМИЗЪМ И УСПЕХ
    Йорданка Дейчева, психолог
  • 25 октомври /петък/    ВЯРА И УСПЕХ
    Трифон Трифонов, теолог
  • 26 октомври /събота/   ПОЧИВКА И УСПЕХ
    Д-р Анелия Николакева

Успехът е относителна величина и зависи какво точно считаме за постижение: много пари или щастливо семейство… Но във всеки случай той зависи в огромна степен от житейската ни философия. Оптимистите са не само по-успяващи и по-щастливи, но и по-здрави хора.

В лекцията ОПТИМИЗЪМ И УСПЕХ ще ви предложим две стратегии за постигане на успех: оптимистична себеоценка и реалистично мислене. Ще отделим 10 минути за практична задача: да се упражняваме да поправяме неправилни етикети. Защото думите, които изричаме на себе си или на другите, лекуват или убиват.

В лекцията ВЯРА И УСПЕХ ще се опитаме да дадем отговор на въпросите: Кои хора успяват в живота? Има ли връзка между нашето настроение, успеха и здравето ни? Какво постигаме, ако сме намръщени всеки ден? Казват, че оптимизмът е начин на мислене. Можем ли да се научим да виждаме добрите страни на живота? Вярата ще ни помогне ли да бъдем оптимисти?

В лекцията ПОЧИВКА И УСПЕХ ще ви предложим нова гледна точка за успеха. Мотото на съвременния човек: Работа, работа, работа до безкрай. Ние имаме по-добър вариант: почивка, сън, мелатонин, концентрация, учене, успех.

Вход свободен.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация