film izle

Академия за родители ще гостува в Плевен на 9 ноември

Сподели
Етикети

Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци ще се проведе за втора поредна година

Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци – Академия за родители отново ще гостува в Плевен. След успеха на форума миналата година, през 2019-а отново очакваме всички семейства в Панорама МОЛ в Плевен веднага след сутрешното кафе и закуска на 9 ноември (събота) от 10 до 16:30 часа, казват организаторите.

Академия за родители отново събира на едно място 10 лектори с интересни теми, повече от 20 организации, 10 специалисти за безплатни консултации и 5 творчески работилнички за деца. Най-добрите специалисти от страната ще консултират родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, възпитание и образование.

По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Д-р Елица Гьокова, акушер-гинеколог в Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Д-р Г. Странски“ ЕАД – Плевен, ще разкаже подробно каква следва да е подготовката за раждане и ще отговори на всички въпроси. Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Мария Кънева от Ла Лече Лига Плевен ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси относно кърменето.

Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждане и на въпроси за съня на бебето, ароматерапията в полза на здравето и как благодарение на стволовите клетки може да се погрижим за семейството си.

Програмата ще продължи с дискусия за детските емоционални кризи. Лектор по-темата ще е Радостина Стоянова – детски психолог. За дисциплината, която работи, ще ни поговори Теодора Борисова – учител и сертифициран инструктор по програмата Трениране на успешни родители.

Вижте цялата програма

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация