film izle

Третокласници от НУ „Христо Ботев“ посрещнаха малчугани от ДГ „Иглика“

На 13.11.2019 г. учениците от 3 г клас и учителките Йонита Милова и Валентина Николова посрещнаха в НУ „Христо Ботев“ малки гости от ДГ „Иглика“.

В зала „Европа“ третокласници представиха интересен спектакъл, който децата следяха със затаен дъх. В него и числа, които разказваха за себе си, и интересни задачки с бонбони и играчки, и приказни герои, които забавляваха много малките палавници.

На свой ред гостите, ръководени от Албена Цончева – директор на ДГ „Иглика“ и учителките си – г-жа Александрова и г-жа Тодорова, показаха, че се подготвят успешно за първи клас.

След като се разделиха със своите нови приятели от 3 клас, децата с интерес обиколиха и разгледаха красивото училище. Накрая всяко дете получи подарък като мил спомен от гостуването си в училище.

НУ „Христо Ботев“ с радост посреща любознателни деца от детските градини в Плевен, защото сътрудничеството между институциите се е превърнало в традиция, която е само част от добрите практики, за да се подпомогне адаптацията на децата от детската градина към първи клас.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация