film izle
2 декември 2019, 12:41 няма коментари

Задържаха двама в Плевенско, шофирали след употреба на алкохол

Сподели

Засечен е и 57-годишен от Червен бряг с нерегистриран „Опел Астра“

На 1 декември 2019 година около 06.20 часа в град Кнежа на улица „Димитър Бутански“ е проверен лек автомобил „Хонда Сивик“.  От извършената проверка с техническо средство алкотест „Дрегер“ е установено, че водачът – 60-годишен местен жител управлява с 2,28 промила концентрация на алкохол. Съставен е акт  и е взета кръвна проба във ФСМП – Кнежа. 60-годишният е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор от РП – Кнежа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343 „б“, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.         

На 30 ноември 2019 година около 23.10 часа на пътя от град Червен бряг в посока село Горник, служителите на РУ – Ч. бряг спират „Хюндай Галопер“. Автомобилът е собственост и управляван от 56-годишен от село Горник. От извършената проверка за алкохол с техническо средство „Дрегер 7510“, е установено, че водачът управлява с концентрация на алкохол 1,93 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Шофьорът е дал кръвна проба във ФСМП гр. Червен бряг. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 „б“, ал. 1 от НК. Уведомен е районен прокурор. Работа продължава разследващ полицай.

На 29 ноември 2019 година в 18.15 часа в град Червен бряг на улица „Търговска“ е спрян за проверка „Опел Астра“.  От извършената проверка се установи, че водачът – 57-годишен местен жител, управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация