film izle
13 декември 2019, 10:06 няма коментари

Голямо количество нелегален алкохол е открито при спецакция в Плевенско

Сподели
Етикети

В операцията са участвали специализирани полицейски сили при ОДМВР- Плевен, РУ Червен бряг и ТМУ-Свищов

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, специализирани полицейски силипри ОДМВР- Плевен, РУ Червен бряг и ТМУ-Свищов проведоха съвместна  акция по противодействие на нелегалното разпространение на акцизни стоки.
Към 10.00 часа вчера е предприето претърсване на адреси в село Девинци и град Червен бряг, обитавани от 55-годишен. В имот в селото инспектиращите са открили съоръжение за производство и изваряване на етилов алкохол, бъркалки, различни по марка и вид метални и пластмасови капачки, етикети, стикери от търговските марки, дозатори и гумени уплътнители, ПВЦ туби и стъклени бутилки – различна вместимост, без поставен на тях валиден акцизен бандерол, съдържащи течност, наподобяваща на етилов алкохол с мирис на ракия, водка и уиски с общо тегло около 300 литра и различен алкохолен градус. Иззети са 254 кашона, съдържащи от по 6 до 15 стъклени бутилки – с различна вместимост. Намерен е и газов пистолет с отстранена предпазна муфа и поставен пълнител с патрон с гумена сачма, както и 9 боеприпаса.


Действията са осъществени под наблюдението на Районна прокуратура – Червен бряг. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.234 от НК, а работата по документирането му продължава.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация